De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Afacere

Genți care vorbesc despre mine

Genti de la Genti.CLUB
Genti de la Genti.CLUB
Genti de la Genti.CLUB

Există o vorbă: „nu poți să vinzi miere fără să te lingi pe degete”. Nu pot să vând genți  damă  ieftine,  frumoase și  de calitate  fără să cumpăr și pentru mine….câteva 😉

Eu iubesc gențile de orice fel, culoare, mărime și material. Recunosc că mi-a fost greu să îmi aleg doar două genți din magazinul meu. Dar, pentru început  este bine așa.

Mi-am ales două modele încăpătoare și de efect. Le pot purta  în mână dar și pe umăr. Pentru mine este foarte important să le pot purta în mai multe moduri. Am copiii de ținut de mână sau în brațe și mâinile trebuie să fie libere.

Eu le-am purtat pentru prima dată  la  petrecerea de botez a băiețelului unei prietene si m-am simțit foarte bine cu ele. Mereu îmi pierd telefonul sau cheile prin geantă. Nu a fost cazul acum.

Geanta Iulia este cea navy cu bej. Ea a beneficiat deja de multă atenție din partea copiilor mei. Ei au vrut să  filmeze o reclamă pentru magazinul meu.

Arunci când am fugit de la petrecere pentru a-l alăpta pe Vladuț, mi-a foat foarte ușor să îmi găsesc în geantă cheile. Ambele sunt modele deosebite. Au împărțire bună.

Eu una sunt mulțumită de alegerea făcută. Geanta Mirela este cea roz. Este ca o bombonică mare și care nu îngrașa.

O port mereu pentru că mă înveselește. Și dă o notă optimistă oricărei  ținute.

Intră și tu în magazin ca să prinzi promoțiile de acum.

[wcepe_products order=’desc’ number=’12’ columns=’4′ hide=’rating’ number=4 button=’Prinde promotia!’]

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns