De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

De patru ori mămică

A trecut deja o săptămână de când l-am adus pe lume pe micuțul Vlad Stefan. Nu îmi vine să cred  că deja are o săptămână. A fost o săptămână minunat de superbă și când spun asta nu exagerez cu nimic.

Dacă ar fi să vă povestesc cum a decurs nașterea…nu cred că m-ați crede, mai ales voi mamele care ați adus natural pe lume un copil. Totul a fost așa lin, calm și nedureros. O naștere ca în filme cum îmi place mie să spun. Contracțiile au început duminică 25  octombrie undeva după 18.30, dar deși monitorul înregistra contracții puternice, eu simțeam doar niște mici contracții, nimic deranjant sau foarte dureros, totul suportabil. Chiar erau așa suportabile de mai puteam încă să zâmbesc, spre uimirea tuturor asistentelor din jurul meu. Singura care nu se mira de mine era buna mea doctoriță, doamna Alina Dascălu, care le povestea  tuturor cum nasc eu râzând.

Înainte de începerea contracțiilor, cât așteptam cuminți în rezerva noastră ne-am pozat frumos sărbătorind în avans cei 15 ani de când ne-am cunoscut  pe care urma să îi împlinim pe 26 octombrie.

12189706_935868486484753_209433459363429794_n

Când asistenta a spus pe la 22.30 că trebuie să mergem pentru anestezia peridurală parcă îmi părea rău că așa iute a venit timpul ei pentru că orele au trecut prea repede, noi ne uitam la ”Ham Talent” în timpul asta și ne distram maxim.

De la anestezie până când am mers în sala de nașteri nu a mai trecut mult timp și pe la 1.15 eu făceam poze prin sală așteptând să vină echipa mea ca să pot să nasc.

2015-10-26 RalucutaTel 001

Pe la 1.30 eram acoperită de rochița de bal (câmpul steril) și la 1.34 a apărut pe lume micuțul meu, bineînțeles că nu am ratat momentul să îi fac eu prima poză din viața lui.

12189619_936197303118538_2803019900914858101_n

La nici o oră de când l-am născut l-am pus la sân și puișorul a început să tragă cu forță că doar era flămând că avusese o noapte grea.

2015-10-28 RalucutaTel 144

Deși eu trăiam cu frică că este micuț a avut o greutate foarte bună, a țipat din prima secundă de viață și totul am mers perfect așa că după 2 zile plecam acasă cu puiuțul nostru drag.

Dacă vreți să vedeți primele reacții ale copiilor celor mari când bebe a venit acasă, vă rog să intrați la tati pe blog unde sunt câteva filmulețe amuzante.

2015-10-28 RalucutaTel 147Coincidență sau nu dar în noaptea în care am născut a fost de gardă același medic neonatolog care a fost și la Ilincuța și care atunci când a văzut numele nostru se pregătea pentru ce era mai rău amintindu-și peripețiile prin care am trecut acum patru ani când am stat mai bine de trei săptămâni în spital. Dar spre norocul nostru, acum nu au mai fost probleme de genul acela pentru că bebe Vlad are grupul meu sanguin, adică O așa că nu s-a mai declanșat icterul așa puternic.

Așa arată acum puișorii mei dragi.

2015-10-31 009

 

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Felicitari !
  Sunteti o familie minunata!Te admir pentru determinarea ta in toate: familie, copii, dieta, scoala.
  Cu drag,
  Mirela

  1. Mulțumesc Mirela.
   Dieta s-a cam dus, kilogramele s-au acumulat…o să reiau totul când voi termina cu alăptarea, deocamdată mă bucur din nou de bucuriile vieții cu bebe mic în casă.
   Te pup!!!

 2. Felicitari, Ralucuta! Esti minunata! Sa va traiasca Vlad Stefan si sa aiba parte de mult noroc si bucurii in viata. M-am bucurat enorm cand am vazut filmuletul pe blogul lui tati. Sunteti fericiti cu asa pui, sunt adorabili toti. Ce frumos trebuie sa fie la voi in casa… poate putin haos, dar si frumos. Ohh, de-abia astept sa ajung si eu sa-mi tin puiul in brate! 🙂 Intre timp ma delectez cu povestirile voastre. Sanatate tuturor si multa voie buna! Cu drag.

  1. Mulțumesc Sînzi.
   Este uneori haos și nebunie în casă dar asta de obicei seara când sunt ei mai obosiți. În general când sunt cu ei acasă, de exemplu săptămâna asta e vacanță, așa că sunt toți acasă și se bucură de bebe, nu am probleme cu ei sunt cuminți și ascultători.
   Sănătate multă și ție!
   Te pup!

Lasă un răspuns