De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

Dorința

2015-11-28 015Mai  este puțin și vine Crăciunul. Este sărbătoarea mea preferată de când mă știu. Nu știu dacă o iubesc pentru că mereu primeam multe cadouri sau pentru că are un farmec aparte datorită bradului împodobit cu globulețe cât mai lucioase și mai ”sclipicioase”.  Și acum când prin magazine văd globulețe, instalații și beteală simt o mare bucurie și nu aș mai pleca de acolo pentru că am  o mare liniște în suflet.

Mie îmi plac cadourile și eu încă cred în Moș Crăciun, îmi plac filmele cu Moș Crăciun, îmi place turta dulce și ciocolata caldă și de aceea iubesc dimineața de Crăciun când trebuie neapărat să am o mică surpriză neștiută de mine dinainte sub brad  semn că Moșul a trecut pe la mine.

Anul acesta trebuia să îi spun Moșului ce îmi doresc ca să îl ajut puțin pentru că Moșul e bătrân și nu mai știe mereu ce să îmi aducă. M-am tot gândit și gândit și tot nu am putut să îi dau Moșului răspunsul. Atunci mi-am dat seama că eu mi-am primit cadoul atunci când Dumnezeu mi-a arătat cât de mult mă iubește atunci când a decis că merit să mă mai bucur încă odată de minunea sarcini, a nașterii și a  maternității.

Orice cadou (chiar și un inel cu diamante) mi-ar aduce ar păli în fața fericirii mele când îmi țin puiul în brațe sau când îi văd pe ceilalți pui că sunt sănătoși și fericiți.

 

Sper că asta nu înseamnă că m-am maturizat pentru că pentru prima data nu îmi doresc un cadou material ci doar că știu că Moșul a venit mai devreme la mine anul acesta și mi-a îndeplinit  dorința . Eu iubesc în continuare Crăciunul și abia aștept să facem braduțul și să decorăm casa, să facem cozonaci și să fim toți acasă să ne bucurăm de tot.

Îmi place așa mult când le aud pe fete că vorbesc între ele și îți fac planuri cu ce dorințe au ele, ce vor să le aducă Moșul. Îmi aduc aminte de mine și de sora mea când eram mici și mereu ne doream același lucru: un coșulet cu un cățeluș  și o pisicuță. Bineînțeles cu miciodată nu primeam ce ne doream dar era așa frumoasă așteptarea  și faptul că ne imaginam ce o să ne aducă.

Văd și la ei aceeași bucurie și fericire când vorbesc despre Moș și mă bucur mult să văd că seamănă cu mine și se bucură de cadouri și sărbători.

Dacă stau bine să mă gândesc eu mi-am primit cadoul demult…acum 15 ani 🙂 așa că dorința mea a fost demult îndeplinită

Sărbători liniștite să avem!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *