De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

Dragoş – prima mea minune

Uitaţi dragi cititori ce minune am eu. Prima mea mare minune. Cum să nu lupt eu pentru o siluetă frumoasă, pentru o viaţă sănătoasă cand am un asemenea băiat? Înţelegeţi acum de unde am toată voinţa, toată motivaţia şi toată puterea mea de a lupta atâtea luni ca să slăbesc?

O mândreţe de copil, născut din iubire şi dorit din tot sufletul. Un copil cu o mare personalitate, cu un suflet imens, care mă mai supără (a se citi mă supără mereu) dar care îmi declară imensa lui iubire (fie că sunt slabă, fie că sunt grasă). Mi-a spus chiar că el nu vrea să se însoare să plece de la mine şi să-mi facă nepoţi şi la rugăminţile mele că vreau nepoţi când va fi mare mi-a spus că vrea să stea tot cu mine şi însurat  (vai de viitoarea lui soţie 😉 )

Acestea sunt pozele de la serbarea de la grădi unde a fost Om de Zăpadă şi prezentator.

Cum să nu iubeşti asemenea minune, mai ales că este copia fidelă  a lui tati Costinel, care este sufletul meu pereche şi cum am mai spus şi altă dată este singura mare şi adevărată  iubire a vieţii mele.

P.S. Va urma:  episodul doi – minunea Felicia şi episodul trei – minunea Ilinca

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Scump foc, baiatul tau!! Sa va aduca numai multumiri si zambete!!!!

  1. Mulţumim mult!
   Să dea Dumnezeu să fie toţi sănătoşi!

 2. Dragosel este intradevar un copil minunat, destept,simpatic, receptiv, vorbaret si frumusel la fel cum era Costinel de varsta lui. Pe vremuri stateam la rand pt toate, iar Costinel avea ce sa discute cu toti cei din jur, prin el am cunoscut lumea din cartier.Dragos si la mine cand vine, are cunostinte la alimentara, la chioscul de ziare,doamne, care ma intreaba mereu de el.
  SA ne rugam pentru sanatatea tuturor!!!!!!

  1. Da, Maia, aşa este să ne dea Dumnezeu multă sănătate că în rest ne descurcăm noi!

Lasă un răspuns