IMG_4313La această prăjitură am pus: un pachet mare de foi napolitană, 700 g rahat, sucul de la 5 portocale, un pachet margarină (250g), coaja de la o lămâie și de la o portocală, 150 ml apă.

IMG_4288

Am pus toate ingredientele pe foc (mai puțin foile de napolitană) și le-am lăsat până s-a dizolvat rahatul. Dacă aveți bucăți mari puteți înainte să le dați prin mașina de tocat sau le băgați puțin la robot să se mărunțească.

IMG_4290

După aceea am început să ung foile cu această cremă.

IMG_4293

La final am învelit foile în folie alimentară și am lăsat prăjitura  la frigider până a doua zi.

IMG_4294

Am tăiat fâșii lungi.

IMG_4299

Apoi fâșiile le-am transformat în romburi.

IMG_4303

Gata, ceva mai simplu nici nu cred că există 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.