IMG_3658Această pască este mult prea bună pentru a fi numită doar „PASCĂ” Este o super prăjitură, cremoasă, fină şi aromată.

Ingrediente: 900 g smântână, 1200 brânză dulce şi  fină de vacă, 500 g zahăr, 10 ouă, 2 plicuri budincă vanilie, 2 plicuri cremă Ole Dr Oetker, un plic şi jumătate praf de copt, coajă de lămâie, coajă de portocale, 3 plicuri zahar vanilat, o cană stafide

Se amestecă  foarte bine: zahărul cu brânza, smântâna, zahărul vanilat, coaja de lămâie şi portocală, stafidele, praful de copt  şi gălbenuşurile.

IMG_3595

După ce zahărul s-a topit se adaugă rând pe rând plicurile de budincă şi cremă Ole, amestecând foarte bine.

Separat se bat spumă albuşurile.

IMG_3596

Se amestecă uşor cu o lingură bezeaua rezultată cu crema de brânză.

IMG_3600

Se pune compoziţia  în tăvi şi se coace pasca la 180 de grade până ce scobitoarea iese curată.

IMG_3603

 

După răcire se ţine la frigider şi se consumă rece alături de un pahar de vin roşu.

Paşte cu sănătate şi linişte în suflete  vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.