IMG_1456

Ingrediente:

7 ouă, 14 linguri zahăr, 14 linguri ulei, 21 linguri făină, 1 praf copt, 1 esenţă vanilie, 1 esenţă rom, 100 g nuci

Albuşurile se bat spumă cu zahărul.

IMG_1426

Gălbenuşurile se amestecă foarte bine cu uleiul.

Se amestecă bezeaua cu galbenuşurile.

Se adaugă făina (cernută), praful de copt, esenţele.

Se pune în tava cu hârtie de copt.

Deasupra se pun nucile măcinate, pe care le-am presat puţin cu mâna.

IMG_1428

Am copt  la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.

IMG_1436

Am tăiat-o caldă deoarece au năvălit copiii în bucătărie şi mai ales marele pofticios Costinel  aduşi de mirosul delicios de prăjitură scoasă din cuptor.

IMG_1438

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.