Nu mai știu exact unde am citit rețeta de blat, dar am avut curiozitatea să încerc rețeta și bine am făcut, deoarece a fost pe placul întregii familii.
Blatul este cel deosebit la această pizza.
Blat: 2 dovlecei mari, 5 ouă, un plic praf copt, sare, piper, 3 linguri ulei, usturoi praf (o linguriță), o linguriță oregano și făină cât sa iasă un aluat care sa fie destul de lichid ca să curgă ( un fel de ciulama mai groasă)
Dovleceii i-am mărunțit la robot și i-am amestecat cu restul ingredientelor și am pus toată compoziția într-o tavă mare de cuptor, pe care înainte am tapetat-o cu hârtie de copt.
Am băgat-o pentru 5 minute la cuptor și dupa ce a prins o mică crustă am pus deasupra ceapă tocată, ciuperci tăiate micuț, felii de brânză topită, porumb și măsline tăiate. Am mai pus puțină sare deasupra și la cuptor cu ea.
Cam 15 minute am lăsat-o la 180 de grade și am tăiat-o bucăți care au fost devorate cu mare plăcere de toți cei cinci membrii ai familiei mele.