De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. imi spui si mie te rog, in mare, cum faci tu ciulamaua de dovlecei? „:-? ca parca poftesc de cate ori citesc aici de ciulama :)))

    1. Am tăiat dovleceii şi prazul bucăţele mici, le-am pus în apa cu sare, usturoi şi foi de dafin la fiert. După ce au fiert, am pus făina, până s-a ajuns la consistenţa unei mămăligi mai moale.Am amestecat foarte bine, am adăugat sare, piper, pătrunjel uscat. Am evitat varianta clasica cu prăjit făina în ulei. Nu are gustul de ciulama clasică, dar este foarte bună şi mai sănătoasă.

  2. multumesc:* o incerc maine 🙂 nu stiu cum are gustul dar ce am vazut in poza pentru mine e suficient :)))

  3. Cata faina se pune?
    Merci,
    Lili.

    1. Depinde de cantitatea din care faci.
      Eu de data aceasta am cântărit totul ca să calculez caloriile, de curiozitate, dar mereu fac din ochi.
      Am făcut dintr-un 300g dovlecel, dintr-un fir de praz (200g) si apa multă şi am pus 150 g făină, dar mi-a ieşit peste 1,5 kg de ciulama.

Lasă un răspuns