Acești bulgărași magici sunt niște verișoare puțin mai îndepărtate a bomboanelor  Raffaello.

Nu au zahăr, sunt de post și se fac extrem de repede.

Ingrediente:

– 1 cutie de lapte de cocos de 400 ml

– 200 g nucă de cocos  (rasă)

– 100 g îndulcitor

– 3 linguri ulei de cocos

– migdale crude

– 2 esențe de vanilie

Am pus la fiert laptele de cocos cu îndulcitorul pentru 5-7 minute.

Apoi am adăugat uleiul de cocos amestecând până s-a topit.

Am pus esența și fulgii de cocos.

Amestecul l-am lăsat la frigder cam o oră până s-a răcit.

 

Apoi am format biluțe mici în interiorul cărora am pus câte o migdală crudă și  le-am dat prin nucă de cocos măcinată.

Gataaaaaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.