Acest mic dejun este făcut din macarant fiert de seara, cu puţină esenţă vanilie şi stafide. Dimineaţă l-am servit cu mure. Totul a ieşit la 260 calorii.

IMG_1104 IMG_1102

Aceste bobiţe se fierb cam în 20 minute, iar după câte am citit sunt foarte sănătoase, au o cantitate mare de proteine, fier, minerale. Sincer nu ştiam absolut nimic când am cumpărat punguţa, dar mi s-au părut aşa simpatice bobiţele încât am zis că sigur o să fac ceva cu ele. Abia acasă cu ajutorului internetului am descoperit cât sunt de sănătoase.

Altă combinaţie pe care am descoperit-o: „icre de post”

Am fiert puţin griş, cu o consistenţă exact ca la icrele de peşte.  Amarantul fiert în apă cu sare l-am amestecat cu grişul răcit, puţină ceapă, zeamă de lămâie şi 2 linguri  ulei.

 

 

 

Comments

  1. Este foarte bun si sanatos. Eu am gasit o reteta de amarant cu ciuperci postata de Carmen Bruma, foarte buna. Cred ca si tu ai fi incantata de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.