IMG_2752Altă supă cremă făcută de mine, la fel de bună ca cea de care vă vorbeam aici

Modificarea este mică, dar gustul total schimbat.

IMG_2725Într-o oală cu apă clocotătă am pus: ciuperci, praz, dovlecel, ceapă, usturoi, roşii (pe care le-am decojit după ce s-au fiert puţin), conopidă împreună cu fratele  ei mai colorat, broccoli, cartofi, ţelină rădăcină şi tulpină, ardei gras galben (după fiert i-am îndepărtat coaja), morcov, un castron de linte roşie şi 3-4 foi dafin, sare.

După vreo 20 -30 minute de fiert, am adăugat leurdă şi conserva de roşii.

Am mai lăsat pe foc pentru cinci minute şi după aceea am pasat-o foarte bine având grijă să scot foile de dafin.

Am adăugat o lingură de oregano, o lingură ulei măsline şi gata supa 🙂

Timp de preparare: 50-60 minute (pregătit legume, pozat, curăţat, spălat, fiert, pasat)

Poftă bună!!!

Comments

  1. Buna, Ralu! Minunat arata supa. Eu am facut ieri o supa crema de ciuperci. Vreau sa iti spun ca dupa o saptamana si ceva de mancat ordonat (nu impecabil) am 1kg in minus… Mi-am propus ca la urmatoarea cantarire, duminica, sa am inca un kil jos… Sunt plecata toata saptamana de acasa si stiu ca vor fi provocari si tentatii, dar vreau sa ma tin tare! Iti doresc o saptamana excelenta, sa-ti mearga toate din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.