250 g ciuperci micuţe se pun întregi în tigaie cu puţină sare. Dacă sunt mai mari, pot fi tăiate feliuţe. Se „prăjesc” cu piper, usturoi. După 5 minute în tigaie, se pune un capac pentru ca ciupercile să îşi lase puţină zeamă şi se gătesc în continuare la foc mic.
După ce le-am scos am ras 10 g caşcaval vegetal.
Salata: am ras un dovlecel verde crud şi o roşie (prin partea mare a răzătoarei) am pus sare, piper, puţin usturoi granule şi mărar uscat.
Calorii: 150
Nu am probat niciodata dovlecelul crud, nu stiu de ce dar am o retinere :(. Daca tie iti place sigur , sigur tre sa fie bun. O sa incerc si eu sa-l pun intr-o salata. 🙂
Mie îmi place foarte mult, mai ales dacă este foarte proaspăt este crocant 🙂
Este foarte foarte bun dovlecelul crud 🙂
Mă bucur că îţi place şi ţie, Lili. Uneori eu îl prefer crud decât preparat.