Această rețetă am citit-o aici și nu m-am putut abține să nu o încerc într-o zi de post și să nu o felicit în gând pe cea care a compus-o și a descoperit-o 🙂
Mie îmi plac foarte mult ouăle, nu vreau să renunț la ele, dar în zilele de post merge să fac așa o combinație reușită.
Am căutat toate ingredientele și mă bucur că le-am cumpărat pentru că este cu adevărat o rețetă deosebită, pe care sigur o să o mai repet.
Am avut nevoie de: 6 ciuperci, jumătate ardei verde, jumătate ceapă, o linguriță muștar, o linguriță curry, o lingură drojdie uscată inactivă
Am pus la fiert într-o cratiță teflonată o cană de apă cu sare: ceapa, ardeiul și ciupercile tăiate micuț.
După ce au fiert legumele bine am adăugat 170 g tofu mărunțit amestecat cu muștarul, curry și fulgii de drojdie.
Am mai lăsat 3-4 minute pe foc și gata.
Am servit-o cu pătrunjel deasupra și o roșie bună lângă.
Acest prânz are 313 calorii.