IMG_5225

Această rețetă am citit-o aici și nu m-am putut abține să nu o încerc într-o zi de post și să nu o felicit în gând pe cea care a compus-o și a descoperit-o 🙂

Mie îmi plac foarte mult ouăle, nu vreau să renunț la ele, dar în zilele de post merge să fac așa o combinație reușită.

Am căutat toate ingredientele și mă bucur că le-am cumpărat pentru că este cu adevărat o rețetă deosebită, pe care sigur o să o mai repet.

Am avut nevoie de: 6 ciuperci, jumătate ardei verde, jumătate ceapă, o linguriță muștar, o linguriță curry, o lingură drojdie uscată inactivă

IMG_5244

Am pus la fiert într-o cratiță teflonată o  cană de apă cu sare: ceapa, ardeiul și ciupercile tăiate micuț.

După ce au fiert legumele bine am adăugat 170 g tofu mărunțit amestecat cu muștarul, curry și fulgii de drojdie.

Am mai lăsat 3-4 minute pe foc și gata.

Am servit-o cu pătrunjel deasupra și o roșie bună lângă.

Acest  prânz are 313 calorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.