Ingrediente blat: 200 g smochine, 4-5 linguri nucă de cocos (rasă)
Am pus la înmuiat smochinele apoi le-am pasat și amestecat cu nuca de cocos.
Am pus crema rezultată într-o formă de tort (cu diametrul 15 cm) cu pereții detașabili și am băgat la congelator.
Ingrediente cremă cacao: 100 g caju, 100 g migdale, 1 lingură îndulcitor eritrit, 1 esență vanilie, 3-4 linguri cacao
Am pus la hidratat caju și migdalele pe care le-am curățat de coajă.
Le-am pasat cu puțină apă după 3-4 ore (cea în care au stat)
Am adăugat cacao, îndulcitorul și esență de vanilie apoi am amestecat foarte bine.
Am pus crema peste blatul deja rece și am băgat la congelator.
Ingrediente cremă zmeură: 125 g zmeură proaspătă, 100 g caju, 100 g migdale, 1 lingură îndulcitor eritrit, 1 esență vanilie
Am pus la hidratat caju și migdalele pe care le-am curățat de coajă.
Le-am pasat cu puțină apă după 3-4 ore (cea în care au stat)
Am adăugat zmeura, îndulcitorul și esența.
Am pus peste stratul de cremă cu cacao, apoi am pus la congelator.
Deasupra am ornat cu semințe de mac, susan și cu zmeură proaspătă.