Tot din categoria ”papa bun de post” vă prezint:

Bruschete altfel făcute din pâine de secară, roşie, praz, caşcaval vegetal, sare, piper, ardei iute, praf de usturoi. Le-am ţinut la cuptor cam 15 minute la 150 grade. Au ieşit foarte bune şi  aromate,  bune pentru o cină târzie şi făcută la repezeală.

Tocană deosebită :

Tocana am făcut-o dintr-o roşie, un fir de praz, un ardei roşu, jumătate de dovlecel verde,  o cană mare de apă, 2 foi de dafin, o linguriţă praf de usturoi. Le-am fiert până a scăzut apa şi a rezultat un sos de legume. Am adăugat 100 grame orez şi de 4 ori cantitatea de apă şi o conservă de linte de 400 grame. După ce a început să fierbă am lăsat-o la  foc mic cu capacul pus 20 minute. După aceea am lăsat mâncărica să se odihnească încă 15 minute.O porţie de 100 grame are 76 calorii

Am păpat-o cu ciuperci pleurotus murate.

A fost foarte bună  🙂

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.