De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Dietă cu gust

Tot de post

Tot din categoria ”papa bun de post” vă prezint:

Bruschete altfel făcute din pâine de secară, roşie, praz, caşcaval vegetal, sare, piper, ardei iute, praf de usturoi. Le-am ţinut la cuptor cam 15 minute la 150 grade. Au ieşit foarte bune şi  aromate,  bune pentru o cină târzie şi făcută la repezeală.

Tocană deosebită :

Tocana am făcut-o dintr-o roşie, un fir de praz, un ardei roşu, jumătate de dovlecel verde,  o cană mare de apă, 2 foi de dafin, o linguriţă praf de usturoi. Le-am fiert până a scăzut apa şi a rezultat un sos de legume. Am adăugat 100 grame orez şi de 4 ori cantitatea de apă şi o conservă de linte de 400 grame. După ce a început să fierbă am lăsat-o la  foc mic cu capacul pus 20 minute. După aceea am lăsat mâncărica să se odihnească încă 15 minute.O porţie de 100 grame are 76 calorii

Am păpat-o cu ciuperci pleurotus murate.

A fost foarte bună  🙂

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Am in frigider de cateva luni o cutie de linte la care ma tot uit si nu stiu ce sa fac cu ea. Mersi de idee, sper sa gasesc si praz.

    1. Casy dăcă nu găseşti praz, nu e nicio problemă, pui mai multă ceapă.
      Să îmi spui dacă îţi place…
      Pupici

Lasă un răspuns