De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Diverse

Mă gândesc…

E ora 3….Mă gândesc ….și nu pot să dorm.
VOI, cei implicați chiar și 1% în cazuri de răpiri, violuri, tâlhări cum naiba puteți să dormiți liniștiti??? Cum reușiți?
E ora 3…Mă gândesc că am 5 copii, că îi cresc să respecte legea, să fie corecți și buni, mă gândesc că nu au nicio șansă aici. Plâng și mă gândesc că nu mai vreau să îi educ, este degeaba. Cel bun nu câștigă, ci este umilit, furat sau omorât tot mai des in România.
E ora 3…Mă gândesc că pușcăriașii au mai multe drepturi decât cetățenii cinstiți. Ei dorm bine pentru că nu au griji ci condiții mai bune decât mulți dintre noi…
E ora 3…Mă gândesc cu groază că acel monstru cu 2 picioare o va duce mult și bine în pușcărie, pe banii noștri, nu îi va lipsi nimic. El are DREPTURI, noi NU.
E ora 4…Mă gândesc că vreau dreptate, vreau legi corecte, vreau să mă simt în siguranță pe stradă, la mine în casă, într-un spital de stat, în parc, oriunde…vreau să îmi cresc copiii în țara asta dar îmi e frică pentru ei.
E ora 4…Mă gândesc cu groază că IAR nu o să se schimbe nimic pentru că cei care au puterea știu că totul e doar un „foc de paie”, că toată agitația ține puțin apoi toți ne vedem de viața noastra….cei care mai avem norocul să o avem. Sunt din păcate atât de multe exemple de drame care s-au întâmplat și care nu au schimbat nimic.
E ora 4…Știu că votez, știu că plătesc taxele și impozitele, știu că sunt corectă, dar nu știu cine mă apără dacă am nevoie. Nu pot să mă gândesc doar: „Doamne apără-mă!” Vreau mai mult!
E ora 4…Mă gândesc…de ce oare cei care sunt capabili să schimbe ceva nu o fac? Știu, nu merge totul dintr-o data, doar pe bucățele și totuși nimic nu se schimbă ci se strică mai rău. În România nu suntem în anul 2019 ci poate pe la 1800
E ora 4…Mă gândesc că vreau să schimb ceva, ce șanse am eu, singură? NICI UNA. Dar ÎMPREUNĂ putem. Dacă luam atitudine, nu să fim eroi doar pe FB, ci în viața reală, acolo unde e nevoie de noi. Nu să stăm să filmăm și să pozăm dramele altora, ci să ajutăm. Când vedem ceva greșit să nu mai trecem indiferenți și să întoarcem capul în altă parte. Să nu ne mai prefacem că nu vedem….Puterea poate fi a celor MULTI cu condiția să fie uniți. Hai să ne trezim mai repede și să facem mici schimbări care vor deveni în timp mari.
Hai să dăm o șansă la viață sigură copiilor noștri! Hai să îi ajutăm să trăiască!

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Ooof, Raluca, si eu sunt, la fel ca toata tara asta, cu sufletul rupt pentru fetele astea… nu am cuvinte… si nu stim ce se va schimba, ca au mai fost tragedii din care am invatat prea putin.

    1. Din păcate nimic nu se schimbă și noi ne simțim din ce în ce mai neprotejați….

Lasă un răspuns