De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea Gatit pentru ai mei

Brânzica fructată pe un pat de biscuiţi

Blat: 120 g unt topit amestecat cu 250 g biscuiţi Petit Beurre şi 8 cubuleţe ciocolată Milka (mărunţite la robot). După amestecare, am mai adăugat câteva picături de lapte rece până am considerat că pot modela un blat din ei. Într-o formă cu pereţi detaşabili am pus folie alimentară şi am turtit bine biscuiţii. Am pus la frigider până am preparat crema.

IMG_9800

Crema: 500 g brânză de vacă Lacteea se amestecă cu 180 g  zahăr, 2-3 picături esenţă migdale şi jumătate esenţă de rom (eu folosesc fiole), un plic de gelatină preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj şi fructe după preferinţă (eu am pus căpşuni, o conservă de amestec fructe: ananas, mango, papaya,piersici).

Deasupra biscuiţilor am pus crema, pe care am lăsat-o  cam pentru 3 ore la frigider.

IMG_9803

Deasupra am pus căpşune, vişine, banane şi kiwi acoperite de gelatină de la Dr Oetker de acoperit fructe.

IMG_9840

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Arata asa de bine incat cred ca voi ingrasa daca mai vad multe astfel de retete desi e ciudat ca eu nu prea ingras, am inca un organism tanar, la fel si metabolismul.

    1. Bună Costin,
      Doar din poze nu se îngraşă nimeni. Aşa că eşti de două ori apărat şi că eşti tânăr şi ai un metabolism tânăr şi că poza nu îngraşă. Te invidiez pentru metabolism 😉
      Mă bucur mult că îţi place cum arată prăjiturica mea de ieri şi gustul a fost foarte bun după cum povestesc cei care au savurat-o 🙂

Lasă un răspuns