De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea Gatit pentru ai mei

Ce am făcut din ”lene”

Deoarece nu am apucat să mergem la cumpăraturi, azi dimineaţă într-o mare lene am făcut ceva de papa pentru copilaşi şi Costinel, dar şi pentru mine.

Ce a ieşit puteţi vedea mai jos.

Am făcut o bunăciune de supă cremă de legume care a ieşit la 20 calorii/100grame. Aceasta conţine: broccoli, ciuperci, cartofi, ceapă, granule soia, dovlecel verde închis, am fiert-o cu două foi dafin, am pus şase  căţeluşi de usturoi atunci când am pasat-o şi puţin boia de ardei dulce. La final am adăudat o lingură de ulei seminţe de floarea soarelui presat la rece (luat de la o mânăstire de călugări din apropierea Ploieştiului)

Pilaful cu inimioare de curcan este o mancare inventată mai demult care a avut mult mai mare succes la copii decât am sperat, şi deoarece mai aveam nişte inimioare prin congelator, am repetat experienţa.

Cărniţa de porc la tavă mi-a dat cea mai mare bătaie de cap, deoarece ce-i mai simplu de obicei este şi cel mai complicat. Atunci când pui nişte carne la tava cu cimbru, usturoi, sare şi piper, este multă muncă, nu??? 🙂

Sper să le placă puilor mei şi lui Costinel ce am gătit din lene şi să îmi dea idei pentru felurile de papa pentru săptamâna viitoare. Aveţi idei să mă ajutati pentru patru feluri de mâncare şi o ciorbiţa?

Ilinca deja a dat gata  un bol mare de pilaf cu o mare foame şi plăcere 🙂

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns