Am avut săptămâna de aniversări, deci m-am relaxat minunat pregătind trei torturi pentru nişte persoane deosebite. Miercuri am făcut torturile cu blat de cacao şi cremă de ciocolată pentru trei evenimente speciale: ziua prietenei mele Roxana, ziua colegei mele de la şcoală – Dana şi pentru copilaşii mei şi Costinel
Am făcut o ciorbiţă de curcan acrită cu borş
Musaca din piure de cartofi, dovlecei şi carne amestec.
Mâncărică de fasolică verde cu muşchiuleţ de porc
Şniţel îmbrăcat în fulgi de porumb
Pulpe de pui la cuptor cu sos de vin roşu
Pentru câteva zile sunt asigurată cu mâncarea.
Poftă bună, familie dragă!!! 🙂 🙂 🙂
As pune un like ca pe Facebook 🙂
O saptamana linistita!
Mulţumesc mult, Lili!
O săptămână frumoasă şi cu sănătate şi pentru tine!
Delicios totul,se vede din poze. Iar tortul meu………cel mai original si din suflet cu dragoste cadou primit vreodata. Pe langa caloriile negative si deliciul propriu zis, a fost un real succes.
2 cereri de reteta pana acum,soacra-mea cauta pe net reteta 😉 orgoliul…..
Mă bucur din suflet, deoarece l-am făcut cu toată dragostea, şi probabil asta s-a simţit nu numai bunătatea blatului pufos şi a cremei fine 🙂
Soacra ta caută pe net degeaba reţeta, deoarece nu o să găsească nimic care să iasă aşa. Am făcut o combinaţie de reţete, plus modificările mele 🙂
Te pup
Te rog da-mi si mie o reteta de tort rapid si simplu de facut, daca exista asa ceva… (fara prea multa ciocolata)
te pup
Toate sunt rapide dacă îţi place să bucătăreşti.
Eu nu am căutat niciodată rapiditatea la o prăjitură ci să fie bună şi delicioasă.
Încearcă să faci un blat simplu, fără cacao la care să adaugi o cremă de lamâie sau vanilie.
Te pup
Cred ca esti supra-om daca nu gusti deloc ce faci….
Ei… chiar supra om nu sunt… dar îmi place mult să fac şi nu simt nevoia să gust. Dacă aş pofti, aş mânca, dar nu văd rostul să mă forţez dacă nu trebuie 🙂 Aici vorbesc de dulciuri, iar la mâncărici, nu gust din nimic ce are carne.
Cum faci musacaua? Faci intai pireul din cartofi si dovlecei si carnita o calesti intai pe foc apoi o pui strat cu pireul deasupra si o bagi la cuptor? 🙂 Multumesc.
Musacacua am făcut-o exact cum ai spus. Piureul înainte, frecat f bine cu unt şi lapte. Carnea amestecată cu ceapă, usturoi, puţin vin, am înmuiat-o puţin după răcire am pus ouă bătute şi am amestecat. Am pus strat de piure, strat de carne, iar piure şi mai trebuia puţin sos de roşii deasupra dar nu am mai avut loc în tavă.