De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

Dragoş e la Maia

De ieri, Dragoş a plecat la Maia Eva pentru câteva zile de răsfăţ şi singurătate. El de o săptămână face numai ce îi spunem, doar doar nu ne răzgândim şi nu îl mai lăsăm la Maia Eva. E normal să îi placă la bunici, unde e mai bine să mergi în vacanţă decât la bunici? Eşti răsfăţat, ai voie să faci tot ce nu faci acasă (măzgălit pereţii cu pix, de exemplu) Mi-a zis mai demult Maia Eva că e cel mai bine să fi bunic deoarece ai aceeaşi dragoste mare pentru nepot cum aveai pentru copilul tău când era bebeluş, dar nu ai responsabilitatea educării lui. Pentru că nimeni nu zice: ce educaţie ti-au dat bunicii, ci , ce educaţie ti-au dat părinţii!

Aşa că, de ieri seară casa este pustie. Fetele sunt cu noi acasă, dar aseră când trecem pe lângă camera lui Drăgoşel, simţem un mare dor de el, am intrat la el în cameră doar doar mi se mai potoleşte puţin dorul de el. Dar nu. Nici nu vreau să îmi imaginez cum o să fie când toţi or să îşi ia zborul şi o să rămânem ca două ciori în cuib. Păcat că nu suntem şi noi precum turturelele, care dupa ce primii pui îşi iau zborul, încep să facă o altă serie de ouă şi o iau de la capăt cu clocitul, crescutul şi educatul puilor.

S-ar putea să-ți placă și...

7 comentarii

 1. Paula spune:

  Mai e pana isi vor lua puii zborul! Aveti de petrecut multe clipe de neuitat! 🙂 Nu te mai gandi la viitor, bucura-te de prezent cat mai mult. 🙂

  1. Aşa e, dar trece timpul aşa de repede…..

 2. Maia Eva spune:

  Intr-adevar Dragosel a stat la mine trei zile si sunt ff fericita pt acest lucru. Numai cand ajungi la varsta mea poti intelege ce simte o bunica pt nepotii ei.
  Mie mi-a spus soacra mea cand Costinel era mititel „ai sa vezi ca vei iubi mai mult nepotul decat propriul copil”. Sincer, n-am crezut-o. Dar acum trebuie sa recunosc ca asa este. Pe ei ii iubesc neconditionat, sunt mandra ca sunt bunica si-i multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu acest dar minunat.
  Este adevarat ce zice Ralucuta legat de rasfat, insa cel putin eu caut sa nu anihilez sub nici o forma autoritatea parintilor. Fiind in vacanta la maia trebuie sa existe ceva „altceva” ca de obicei, insa in niste limite rezonabile. Sper din tot sufletul ca Dragos sa se poarte acasa astfel incat sa demonstreze ca statul la Maia nu-i dauneaza comportamentului. Sunt fericita ca Dragos vrea sa stea la mine deorece majoritatea cunostintelor mele nu are parte de acest privilegiu.

  1. O să mai vină la dvs, că a fost cuminte, acasă e cuminte şi foarte înţelegător.
   Dar trebuie să promiteţi că fără răsfăţ la Mc Donalds, că noi nu prea vrem să îl ducem, decât foarte rar cu vreo ocazie specială.
   Va pupăm cu drag!

 3. Maia Eva spune:

  PROMIT, ca voi respecta toate recomandarile tale, fiind convinsa ca ai dreptate.

  1. Aşa Maia, fiţi ascultătoare 🙂

   1. Maia Eva spune:

    AM INTELES SA_TRAITI !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: