De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea Gatit pentru ai mei

Pască fără blat

IMG_3658Această pască este mult prea bună pentru a fi numită doar „PASCĂ” Este o super prăjitură, cremoasă, fină şi aromată.

Ingrediente: 900 g smântână, 1200 brânză dulce şi  fină de vacă, 500 g zahăr, 10 ouă, 2 plicuri budincă vanilie, 2 plicuri cremă Ole Dr Oetker, un plic şi jumătate praf de copt, coajă de lămâie, coajă de portocale, 3 plicuri zahar vanilat, o cană stafide

Se amestecă  foarte bine: zahărul cu brânza, smântâna, zahărul vanilat, coaja de lămâie şi portocală, stafidele, praful de copt  şi gălbenuşurile.

IMG_3595

După ce zahărul s-a topit se adaugă rând pe rând plicurile de budincă şi cremă Ole, amestecând foarte bine.

Separat se bat spumă albuşurile.

IMG_3596

Se amestecă uşor cu o lingură bezeaua rezultată cu crema de brânză.

IMG_3600

Se pune compoziţia  în tăvi şi se coace pasca la 180 de grade până ce scobitoarea iese curată.

IMG_3603

 

După răcire se ţine la frigider şi se consumă rece alături de un pahar de vin roşu.

Paşte cu sănătate şi linişte în suflete  vă doresc!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: