Această pască este mult prea bună pentru a fi numită doar „PASCĂ” Este o super prăjitură, cremoasă, fină şi aromată.
Ingrediente: 900 g smântână, 1200 brânză dulce şi fină de vacă, 500 g zahăr, 10 ouă, 2 plicuri budincă vanilie, 2 plicuri cremă Ole Dr Oetker, un plic şi jumătate praf de copt, coajă de lămâie, coajă de portocale, 3 plicuri zahar vanilat, o cană stafide
Se amestecă foarte bine: zahărul cu brânza, smântâna, zahărul vanilat, coaja de lămâie şi portocală, stafidele, praful de copt şi gălbenuşurile.
După ce zahărul s-a topit se adaugă rând pe rând plicurile de budincă şi cremă Ole, amestecând foarte bine.
Separat se bat spumă albuşurile.
Se amestecă uşor cu o lingură bezeaua rezultată cu crema de brânză.
Se pune compoziţia în tăvi şi se coace pasca la 180 de grade până ce scobitoarea iese curată.
După răcire se ţine la frigider şi se consumă rece alături de un pahar de vin roşu.
Paşte cu sănătate şi linişte în suflete vă doresc!