Prăjitura mea preferată de la cofetărie este ”amandina”.
Am găsit reţeta aici: http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/prajituri-si-torturi/amandine-cu-fondant-si-crema-de-ciocolata.html şi m-am gândit să o fac şi eu acasă. Blatul şi crema sunt foarte simplu de făcut dar fondantul cam complicat şi drept urmare nu mi-a ieşit, dar o să mă specializez până data viitoare.
Am lins şi eu un vârf de linguriţă de cremă, este mai bună decât cea de la cofetărie, blatul este Dumnezeiesc şi combinaţia cremă-blat este minunată.
Această prăjitură este făcută în cinstea lui Dragoş Mihai pentru ziua lui de joi când îl sărbătorim ca pe un sfânt 🙂
La mulţi ani puiul meu, să te faci mare, să fii sănătos şi să încerci să ne asculţi măcar 20% din ce vorbim cu tine! Te iubim mult de tot 😉
[…] Prima amandină […]
La multi ani lui Dragos pentru Sf.Mihail si Gavril! ii ureaza Dasha! 😛
Dana, mulţumim mult de tot!