Blatul: 4 ouă amestecate cu 4-5 linguri de sirop glucoză, esenţă de rom, o cană lapte, un pumn de stafide, un praf de copt şi făină cât cuprinde până a rezultat un aluat de consistenţa celui de chec.
L-am copt aproximativ 30 minute la 200 grade Celsius într-o tavă rotundă, de silicon, care este minunată din punctul meu de vedere pentru că din ea poţi scoate blatul fierbinte fără să se lipească de pereţi sau să necesite să ung cu unt /tapetare cu făină.
Crema: o cănă de lapte, 1 lingură de sirop glucază, un plic cappucino şi o lingură de amidon le-am fiert până a ieşit o cremă destul de groasă şi la final am adăugat cam 2 degete de unt şi am amestecat până s-a topit.
Am pus crema peste blatul fierbinte şi am aruncat cu mult drag nişte nuci deasupra.
Nu e nimic deosebit, dar e pufoasă, bună şi super simplă 🙂
Super!
Voi incerca si eu!
Acum ai e-mailul meu si poate imi poti trimite
citeva sfaturi de slabit, bitte!
1000 bussi
Nu ştiu cum rezişti tentaţiilor pe care le faci!
Din pufoşenie am gustat şi eu o feliuţă, deoarece nu are zahăr, dar în rest…nu pun limba. 🙂