Aveam prin casă de la Paște multe ouă și iepuri de ciocolată așa că m-am gândit să îi exploatez la maxim pentru că era păcat de frumusețea lor.
Așa că am pus la încălzit cam 600 g smântână pentru gătit cu ciocolata făcută bucăți și am lăsat-o pe foc doar până s-a topit.
Am adăugat o esență vanilie și una de rom.
Separat 400 g caramele sărate pe care le aveam prin casă, le-am pus la topit la microunde cu puțin lapte.
Cinci foi de gelatină (cam 10 g) le-am pus la înmuiat cu puțină apa rece și după 5 minute le-am amestecat cu crema de ciocolată.
O cană de nuci le-am prăjit puțin și le-am mărunțit.
Biscuiții populari i-am așezat într-o tavă pe care am tapetat-o cu folie alimentară.
Am avut grijă să stropesc mereu cu lapte biscuiții și am început să montez prăjitura. Un strat de biscuiți, unul de cremă de ciocolată, puține nuci (numai peste crema de ciocolată) apoi iar unul de biscuiți apoi crema de caramele și tot așa până am terminat cremele.
Am lăsat-o peste noapte la frigider.
Gata
33 (ez a következÅ‘ sorszám) vagy 36 (ennyiedik a kommentem jelen pillanatban, ha nem számoljuk az eltávolÃtottakat)? Hát, nem könnyÃtettük meg a dolgodat, de hát olvasók vagyunk, nem matematikusok, hogy jól össze ne keveredjünk a számokkal:D. VanÃlia, és aszalt gyümölcs – imádom!Próbáltál már sárgadinnyét aszalni? Isteni, és belengi az egész lakást az az illat!!!
hydra onion – гидра, тор гидра