Am făcut aceste bomboane raw vegane din dorința de a încerca un dulce sănătos.
Am mâncat la București un desert raw vegan care nu m-a dat deloc pe spate…și a mai fost și foarte scump…
Așa că m-am pornit ????????????Ce? Eu nu pot? Ba da. Pot. Și chiar mai bine decât alții 😉
Ingrediente: 3 bucăți de avoccado foarte bine coapte, 50 g sirop de agave, 50 g ulei de cocos (bio am avut eu), 2-3 linguri cacao, 1 esență de rom, puțină nucă de cocos
Am amestecat toate (fără nuca de cocos) cu un blender până au căpătat o consistență cremoasă
Am pus amestecul cu grijă în forme (cu grijă să nu îl mâncăm atunci pe loc) și deasupra am presărat niște nucă de cocos.
Am dat formele la congelator pentru 10-20 min.
Apoi am scos minunile astea care sunt la gust o combinație între înghețată cremoasă și o ciocolată de casă.
O bucată are aproximativ 50 calorii.
Ne-am cam bătut pe ele ????????????