De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit

Budinca altfel

IMG_7993Este o budincă puțin altfel deoarece ingredientele folosite sunt deosebite, unele dintre ele sunt în premieră folosite de mine.

Este prima dată când folosesc în loc de gelatină pentru a întări o cremă, un alt produs și anume: „AGAR-AGAR”. Este un praf care este 100% natural și care se face din alge. Nu schimbă gustul preparatului și pentru prima încercare sunt mulțumită de comportarea lui.

IMG_8086Am îndulcit cu îndulcitor din fructe, care are 12 calorii la 100 grame, îndulcește parcă mai bine decât zahărul, nu îngrașă și nu face rău organismului, dacă o face rău măcar nu face rău cântarului  😉 (din ce am citit despre produs)

IMG_8088Prima dată am pus la fiert o cutie cu lapte condensat, adică 350 ml, l-am luat de la Lidl și are 7% grăsime, ceea ce pentru un lapte condensat este foarte bine, mai ales că nu este îndulcit.

IMG_8090

Peste laptele condensat am pus o linguriță de agar agar și am fiert cam 10-15 minute. Am pus și o linguriță de semințe de chia, o linguriță esență de alune și frișcă și o lingură de îndulcitor.

Atunci când am pus crema în pahare era destul de lichidă.IMG_7953

Am lăsat totul la frigider câteva ore și atunci când am scos-o din frigider, era o budincuță foarte tare care așa arată:

IMG_8011

Este foarte bună, îndulcitorul nu schimbă gustul produsului final, este o budincă fină iar aroma de frișcă și alune a mers foarte bine.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns