Este o prăjitura raw vegană, fără zahăr și care a trecut pe primul loc în tot ce am gătit de acest fel.
Combinația de cremozitate, arome și fructe crocante este câștigătoare.
Am avut nevoie de 5 bucăti avocado bine coapte, 2 linguri ulei de cocos, 3 linguri fulgi de cocos, 3 linguri pudră de cacao, 5 linguri îndulcitor (eritrit), 2 fiole esență vanilie, 2 fiole esențe rom, semințele de la o rodie
Pentrul crema verde am mixat foarte bine 2 bucăți de avocado, 1 lingură ulei de cocos, 2 linguri îndulcitor, 3 linguri fulgi de cocos și 2 fiole esență vanilie.
După ce s-a făcut totul cremă, am pus amestecul într-o formă de silicon și l-am băgat la congelator.
Între timp am mixat foarte bine: 3 bucăți avocado, 3 linguri cacao, 3 linguri îndulcitor, 1 lingură ulei de cocos, 2 esențe rom.
Am asezat amestecul peste primul (care deja era întărit)
Deasupra am pus rodie și am băgat totul la loc la congelator.
Nu este o înghețată dar nici cremă moale nu rămâne.
Se păstrează la congelator.
O porție de 100 g are 200 calorii.
Ralucuta, de unde ai luat acel indulcitior? Arata foarte bine prajitura! ❤
L-am luat din Auchan de la categoria cu produse bio, eco, de dietă…
Poți folosi la fel de bine miere, sirop de arțar sau sirop de agave doar că se ridică puțin numărul caloriilor 🙂
Pupici