De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit Diverse Familia mea Postliceală

Dorinţe 2014…

IMG_9425

La mulţi ani cu multă sănătate vă urez tuturor, să aveţi parte de un an minunat, aşa cum meritaţi!  Să fiţi înconjuraţi mereu  de oameni sinceri, care să vă spună în faţă numai adevăruri, chiar dacă dureroase, sincere şi din care să învăţaţi ceva. Să trăiţi frumos, cu bunătate şi iubire pentru oameni şi animale 🙂

La început de an am mici dorinţe pe care mi le pun, şi simt că dacă le scriu aici pot să fac mult mai bine să mi se îndeplinească.

Nu respect neapărat o ordine, le scriu după cum îmi vin în cap, iar la finalul lui 2014, dacă Dumnezeu va fi bun cu mine şi voi mai putea să scriu o să trag linie şi o să adun sau o să scad ce am făcut un an întreg 🙂

 

1. Să îmi las părul să crească, să îl tund doar din necesitate, nu din plictiseală.

2. Să mă demachez în fiecare seară, să reîncep să îmi dau cu cremă pe faţă şi corp.

3. Să fiu o mamă mai bună, mai puţin stresată, să ţip mai puţin şi să mă bucur mai mult de nebuniile copiilor mei şi de orele, zilele, săptămânile, lunile… petrecute cu ei, deci asta înseamnă că vreau să fiu şi o soţie mai bună 🙂

4. Să reîncep să fac sport.

5.  Vreau să scap de dependenţa mea recunoscută pentru zahăr, drept urmare îmi doresc să nu mai nici măcar o masă cu un dulce concentrat ci doar alimente sănătoase.

6. Aş vrea să reîncep să conduc maşina, drept urmare ar fi necesare obligatoriu câteva (minim 100) ore de condus pentru a mă pune puţin pe picioare şi a vă asigura vouă Ploieştenilor o şansă la viaţă 😉

7. Să am grijă să nu judec pe nimeni, să nu jignesc pe nimeni, nici măcar cu o privire, să nu supăr conştient pe nimeni deci, să fiu mai bună şi să ajut mult mai mult, necondiţionat.

8. Să beau mai puţin ness.

9. Să fiu mai optimistă, adică să încep să fiu, că acum sunt mama pesimiştilor.

10. Offff, deja am ajuns la 10…să am idei bune pentru blog şi să reuşesc să vă povestesc cât mai multe lucruri interesante trăite, gândite sau simţite .

11. Să lupt în continuare să devin o asistentă bună, deşi uneori este enorm de greu şi parcă nu mai am timp pentru nimic şi pierd din dorinţa de a lupta pentru visul meu.

Lista rămâne deschisă şi o completez pe parcursul anului…doar viaţa este viaţă şi ne putem alege noi dorinţe mereu 🙂

Voi, ce vă doriţi pentru 2014 sau pentru viaţă?

 

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. La multi ani, Ralucuta! Sa ai un 2014 asa cum ti-l doresti!

    1. La mulţi ani, Andreea! Mulţumesc pentru urări 🙂

  2. La multi ani, Ralucuta! Doamne ajuta sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sa ai un an minunat alaturi de cei dragi tie. Te pup.

    1. La mulţi ani, Paula! Să ni se îndeplinească tuturor dorinţele mici, mari, nu contează. Şi să fim sănătoşi ca să putem să ne bucurăm de ce avem.
      Te pup.

Lasă un răspuns