De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit Diverse

Motivaţie de primăvară-vară

Hai să vedem dacă după ce vedeţi aceste două poze pe care le-am găsit mai aveţi chef de ceva dulce, gras, prăjit, nesănătos sau foarte caloric,  să mâncaţi.

inghetată-burtica

Eu sunt sigură că la vară, pe cea mai mare caniculă în capul meu îngheţata o să aibă fix forma asta, deci pofta va dispărea instantaneu. Cum mai poţi mânca cu plăcere o îngheţată după ce ai văzut această poza??? Bine, poţi, dacă nu ai nicio problemă cu kilogramele, cu burţile care atârnă şi cu fundul cât casa Poporului sau nu te deranjează cele câteva (zeci) de kilograme pe care le ai în plus. Dar, dacă ţii la silueta mult muncită…mai greu cu mâncatul de dulce fără să te mustre conştiinţa că îţi trădezi kilogramele de pe cântar. Pentru cele care pot mânca orice, oricât de mult, oriunde ar fi,  fără să se îngraşe, să le fie rău sau să aibă alte probleme …am doar invidie sinceră 🙂

 

 

 

 

burtica

Poza asta e bună de pus peste tot…prin magazine, restaurante, cofetării…pe cutiile de carne pentru grătar, că tot vine sezonul, pe orice produs hipercaloric, pe cutiile de bere.

Nu zice nimeni să avem pătrăţele pe abdomen sau să ne număram coastele fără efort, nici să fim lipsite de celulită dar acest aspect mi se pare hidos, nesănătos şi chiar puţin deranjant.

În 2 luni vine vara, mai avem timp să îndreptăm prostiile făcute toată iarna şi dacă nu le-am făcut, nu este un motiv bun să ne stricăm acum doar că este vară, vine concediul şi ne relaxăm.

Deci…poftă mică şi o primăvară frumoasă!

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

 1. Nici nu vreau sa mai vad inghetata :(( …Am o intrebare, nutritionistul la care ai fost ti-a facut vreun test pentru a afla care este profilul tau genetic pt a slabi???

  1. Alina, nici eu nu mai vreau să văd îngheţată vara asta 😉
   N mi-a făcut nici un profil genetic pt a slăbi şi se pare ce nici nu era nevoie…la cât de repede şi frumos am slăbit. Sncer…nici nu am auzit că s-ar face aşa ceva la noi. Mai exact în ce ar consta testul şi ce ar spune rezultatul???

 2. Mi-a spus ca se afla care sunt genele responsabile cu ¨ingrasatul¨.Exemplu: unele persoane ard mult mai repede grasimile din mancare decat carbohidratii. Zice ca iti analizeaza 16 tipuri de gene si in functie de rezultat iti face un meniu personalizat.Pentru ati face testul iti ia o proba de saliva.

  1. Am înţeles…nu ştiam de acest test, nu l-am făcut şi totuşi am slăbit foarte repede şi fără el 😉
   Probabil este util să îl facă persoanele care nu au rezultate notabile deşi ţin un regim dat de un nutriţionist bun.

 3. […] are chiar consistența cremoasă a unei înghețate, dar nici caloriile ei iar pozele de aici  mă fac să îmi doresc ceva sănătos și fără pericol pentru […]

Lasă un răspuns