Dimineaţă: un ou fiert (58 g) + o felie pâine secară ( 70 g) + jumătate ardei gras (100g) şi un ness mare fără zahăr.
Gustare: o banană (150 g)
Prânz: 2 polonice supă cremă de legume ( 400 g ) cu un ardei iute (20 g)
Gustare: un măr ( 180 g )
Cina: 200 g brânză 2,2% Delaco cu mămăligă 300 g
TOTAL 1050 calorii
Ce bine arata supa crema! Imi poti spune te rog cum ai facut-o? 🙂
Felicitari pentru alegerea de a posta din nou meniurile, cand raman fara inspiratie ma mai uit aici!
Te pup! 🙂
Bună Ioana,
Supa cremă este făcută din legumele: broccoli, ceapă, cartofi, ţelină tulpină, ţelină rădăcină, morcov, dovlecel, rădăcină păstârnac, ardei gras, acoperite nu cu foarte multă apă. După ce le-am fiert cu 2 foi dafin, usturoi granule, le-am pasat şi le-am amestecat cu o conservă de roşii în bulion, puţin oregano şi le-am mai fiert cam 5 minute adăugând la final 3 linguri de ulei de măsline presat la rece la o oală de 7 l cu supă.
O poţi face din ce legume vrei tu şi ai, şi dacă mai pui o mână de orez la fiert îţi garantez că va fi mult mai cremoasă atunci când o pasezi.
Sper că vei găsi aici numai reţete care te vor mulţumi şi îţi vor plăcea 😉
Te pup!
Multumesc frumos! 🙂
O sa pun ce legume gasesc si incerc sa vad ce iese! 😀
Te pup!
Cu plăcere.
Ar fi bine să pui în primul rând ce legume îţi plac, aşa poţi fi cel mai sigură că va fi un rezultat pe gustul tău 🙂