Dimineaţă: o felie pâine secară (55 g) cu 70 g urdă 10% + jumătate ardei gras roşu (81 g)
Prânz: 100 g zacuscă ardei verde + un ou fiert (52 g) + 350 g mămăligă
Cina: DELICIOASĂ : 270 g ţelină ”prăjită” + 170 g rodie + 50 g feta
O reţetă care mi-a venit pe loc. Ţelina am tăiat-o feliuţe, am pus sare, piper şi usturoi pe ea, am pus-o în Dry Cooker, fără ulei dar stropită cu puţin vin alb, am lăsat-o la rumenit. Am curăţat rodia şi am pus-o peste ţelina scoasă din cratiţă şi am pus nişte brânză feta deasupra. Nu credeam că va ieşi o cină foarte, foarte bună. Dacă vă plac mâncăricile mai ciudate, adică o combinaţie de sărat cu dulce şi aromat, vă sfătuiesc să încercaţi. Şi textura este foarte interesantă: moale de la brânză, crocant de la rodie şi fibros de la ţelină.
Total zi calorii: puţin peste 1100