Acest desert nu are zahăr adăugat.
Nu mă întrebaţi de unde mi-a venit ideea, nici eu nu aş putea să răspund, contează foarte mult rezultatul: ceva delicios, sănătos chiar aspectuos la 85 calorii/100g
Feliile de măr le-am aşezat în tavă şi le-am pudrat cu scorţişoară măcinată.
Deasupra merelor am pus vişine congelate şi stafide.
Deja fructelor le era foarte frig, aşa că le-am acoperit cu o păturică de feliuţe de banane şi mandarine.
Tot mai mergea ceva…aşa că două ouă cu 300 g iaurt 2% Oly şi o fiolă de esenţă rom le-am amestecat foarte bine şi le-am vărsat cu multă dragoste peste fructe.
Repede la cuptor, 180-200 grade pentru maxim 30 minute.
La final am pus deasupra nucă de cocos.
Sau cum am mâncat azi dimineaţă:
Arata intr-un mare fel! Trebuie neaparat sa o incerc, multumim pentru reteta!!!
Cu mare drag, Maia 🙂
O poţi face cu ce fructe vrei tu sau ai în casă, imaginaţie să fie.
Să îmi spui dacă ţi-a plăcut 😉
Wow, super idee. Maine o fac si eu …numai ca o sa modific un pic pt ca nu am visine, am fructe de padure congelate.Cred ca nu e rau, abia astept sa vad cum iese.te pup
Nu este rău nici cu fructe de pădure, dar să foloseşti nişte mere mai acre atunci…vişinele se potriveau minunat la dulceaţa bananelor, a merelor şi a stafidelor 🙂
Să îmi spui cum ţi-a ieşit.
Da, asa este insa eu locuiesc in Spania si aici nu gasesc visine :((, ador visinele insa trebuie sa ma adaptez. Sigur o sa-ti spun cum a iesit.
O să iasă foarte bună şi cu fructe de pădure 🙂
Şi eu ador vişinele de când mă ştiu 🙂
Am facut si eu minunea asta si sunt incantata de rezultat. este super buna, o s-o mai fac si cu alte ocazii. multumesc pt ca ne impartasesti retetele tale.te pup
Mă bucur mult, Alina.
De mâine reţete de post 🙂
Pupici