O nouă încercare cu reușită supremă pentru gust, vedem cum va trece proba timpului acest gem de vișine.
Am început cu o farfurie cu vârf de vișine, fără sâmburi și o cană de apă (cam 300 ml). Am lăsat vișinele să fiarbă foarte bine, am adăugat câteva fâșii de coajă de portocală, jumătate esență de vanilie și am amestecat destul de des.
După mai bine de 40 de minute de fiert am adăugat 2 banane tăiate micuț și un pumn mare de stafide. Am mai lăsat cam 10 minute și la final am mixat totul foarte bine.
Nu mai este nevoie să vă spun că a rezultat un gem cu un gust delicios.
Am acoperit foarte bine borcanele cu prosoape și le țin așa până dimineață ca ritmul de răcire să fie unul lent.
Dejă îmi fac planuri pentru la iarnă cu ce combinație interesantă și sănătoasă să îl consum.
[…] am pus visinică fără zahăr și zmeură […]