O reţetă simplă, uşor de preparat şi de mâncat. Tot ce vedeţi are în jur de 190 calorii.

Ingrediente: 3 bucăţi  dovlecei micuţi, 200 g ciuperci pleurotus, 20 ml vin negru, 50 ml apă, sare, piper, 2 căţei usturoi, 10 g legume deshidratate, 20 g brânză de bivoliţă.

Nimic complicat: am tăiat dovleceii feliuţe, am pus peste ei  ciuperci pleurotus, am mai pus un strat de dovlecei şi încă unul de ciuperci şi am terminat cu ultimul strat de dovlecei. Sare, piper, câteva legume deshidratate şi puţină apă cu vin negru au completat savoarea minunată care a venit din cuptor preţ de 30 minute.

La servire am ras puţină brânză de bivoliţă (20g).

Comments

  1. :)) Buna Ralu! nu ne stim, dar eu te citesc si ma bucur mereu cand gasesc postari noi, asa cum e cea de azi. Initial, cand am citit lista de ingrediente si le bifam pe cele existente in camara personala am ramas in aer la ultimul ingredient, zicand ca e ceva exotic si pregatindu-ma sa dau un search pe google „wtf, branza de repelita, ce-o mai fi?”. Am dezlegat misterul exact dupa ce am citit postarea si am ras cu pofta.
    Zambete si imbratisari!

    1. Bună Anaysa,
      Acum m-ai pus pe mine în încurcătură deoarece am crezut că am greşit eu în articol cuvântul ”bivoliţă” 🙂
      Te pup şi te mai aştept cu drag la mine pe blog!

    1. Ce tare… nu am observat, deoarece în ultimul rând spuneam că e brânză de bivoliţă 🙂 Gata, am corectat 🙂
      Oare cum se mulg prepeliţele ca să dea lapte să facem brânză din el??? 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.