Nu este o invenţie, nici vreun fel simandicos de mâncare, ci pur şi simplu am vrut să renunţ la clasica mea mămăligă cu fasole bătură, sau fasole bătută pe pâine, aşa că am apelat la prietenele mele din bucătărie, de nădejde, care nu mă dezamăgesc nici de data aceasta.
Am tăiat 250 g ciuperci şi le-am aruncat în tava fără ulei. Le-am lăsat la „prăjit” iar când s-au rumenit frumos, am pus sare şi puţin usturoi granule.
Fasolea bătută am făcut-o cu extrem de puţin ulei, mai mult am amestecat-o cu zeama în care a fiert, cu morcovul şi ţelina rădăcină pe care le-am pus la fiert lângă fasolica boabe. ( îmi place când văd că mai găseşti oameni corecţi în piaţă…doamna de la care am luat fasolea boabe mi-a spus că fierbe foarte uşor, chiar a garantat pentru acest lucru. Azi în nici două ore fasolea era fiartă fără să o fi pus înainte la inmuiat. Mâine mă duc să mai iau că tare mult îmi place când pot face o mâncare fără să fiu nevoită să fac pregătiri înainte)
Cam aşa arată finalul meu de mâncărică din seara aceasta: