IMG_0047Blatul: 4 ouă amestecate cu 4-5 linguri de sirop glucoză, esenţă de rom,  o cană lapte,  un pumn de stafide, un praf de copt şi făină cât cuprinde până a rezultat un aluat de consistenţa celui de chec.

L-am copt aproximativ  30 minute la 200 grade Celsius într-o tavă rotundă, de silicon, care este minunată din punctul meu de vedere pentru că din ea poţi scoate blatul fierbinte fără să se lipească de pereţi sau să necesite să  ung  cu unt /tapetare cu făină.

Crema:  o cănă  de lapte, 1 lingură de sirop glucază, un plic cappucino şi o lingură de amidon le-am fiert până a ieşit o cremă destul de groasă şi la final am adăugat cam 2 degete de unt şi am amestecat până s-a topit.

Am pus crema peste blatul fierbinte şi am aruncat cu mult drag nişte nuci deasupra.

Nu e nimic deosebit, dar e pufoasă, bună şi super simplă 🙂

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.