IMG_9961Nu am înebunit, dar după ce am ornat torturile roşii, a mai rămas ceva frişcă, şi cum mama m-a învăţat cu nu e frumos să arunci mâncarea, mi-a venit ideea să o transform în altceva…

Am amestecat frişca deja bătură cu un plic gelatină preparat conform instrucţiunilor, cu doi pumni zdraveni de cereale de toate felurile şi neamurile de la copii şi cu un plic de zahăr vanilat.

O tavă de chec a fost tapetată cu folie alimentară. Biscuiţii aşezaţi milităreşte în tavă au fost inecaţi împotriva voinţei lor într-un sirop cremos  de ciocolată, după care frişca şi-a făcut loc tiptil, tiptil în tavă.

Totul a stat cuminte la frigider cam 4-5 ore, până m-am dat eu jos din pat,undeva pe la 3.30 – 4  dimineaţa, pentru că nu mai puteam să dorm…nu de grija prăjiturilor ci de grija Ilincăi…micuţa mea bolnăvioară de varicelă.

IMG_9959

Arată foarte bine pentru cât de simplu a fost, nu???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.