De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea Postliceală

Costinel – soldăţel

Costinel este un martir în viaţă. De ce? În primul rând pentru că reuşeşte să mă suporte cu zeci de toane într-o zi, cu ţipete neterminabile, cu vorbăria mea lungă despre stilul meu de viaţă sănătos.

Acum trebuie să suporte tot ce învăt la şcoală, să fie cobai şi să stea la măsurat tensiunea, pulsul, respiraţia, la repetat extensia capului. Acestea sunt mici tehnici nedureroase.

Dar, a rezistat eroic, de bună voie să îi recoltez sânge. Emoţii nu am avut deloc, vena superbă, proeminentă, lungă, vizibilă. Ce puteam să îmi doresc mai mult? L-a durut puţin, dar a zis că  tot mai mă lasă altă dată.

Dovada că nu i-am făcut nimic rău :

Urmează pentru recoltare :  prietena mea Roxana, astăzi am văzut că are nişte vene: yam-yam.

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Mami, e vorba de treaba aia… cu trup și suflet 🙂

  1. Am înţeles, dacă sufletul de 12 ani ţi-l maltratez zilnic, acum a venit şi rândul fizicului să sufere… 🙂

 2. Felicitari pentru performanta!! Si eu ma lupt cu niste kg, fac sport cu Carmen Bruma, am tinut si cura ei iar acum o semi cura cu post. As vrea sa te intreb ce fel de exercitii pentru brate faci? Am cautat daca ai un articol pe tema asta dar nu am gasit…imi poti da niste sfaturi? sunt nemultumita de mainile mele si as vrea sa schimb ceva in zona asta. Multumesc si mult succes in continuare!

  1. Bună Monica,

   Mulţumesc mult pentru felicitări.

   Pentru braţe fac cu acelaşi tip cu care fac cele opt minute pentru un abdomen perfect. Încearcă să dai căutare pe google şi sigur o să găseşti seriile cu ”opt minute”
   Eu fac cu gantere de două kilograme. Braţele sunt foarte importante şi greu de lucrat. Înainte făceam cu gantere de un kilogram, şi după un DVD scos de o proaspătă mămică (dar am dat căutate după el pe net şi nu am găsit nimic) De ceva vreme am început cu gantere de două kilograme şi se văd rezultatele mult mai bine cu cele opt minute pentru braţe. Mai fac câte 20 de flotări în fiecare zi.
   Baftă multă să ajungi la kilogramele dorite dar mai ales la forma care te mulţumeşte!

 3. Daca schimbi acele, te las sa ma intepi.
  Ma bucur ca pana si venele mele iti sunt de un real ajutor,asa ca sunt per ansamblu trup si suflet ptr tine 🙂

  1. Roxi,
   Acele nu au nimic, sunt perfecte, nu trebuie schimbate, sunt sigilate, sterile, în termen. Ai văzut ce bine arată locul puncţiei?
   Când eşti pregătită pentru o încercare, te aştept 🙂
   Te pup

 4. Ralucuta,micul vampiras 🙂 Ps :arata chiar f bine locul punctiei!felicitari!

  1. Mulţumesc Alinuţa. De atunci am mai făcut ceva recoltări şi mai frumoase 🙂

Lasă un răspuns