Am făcut o adaptare a unei prăjituri luate de aici: de unde mă inspir mai mereu de la http://www.bucatareselevesele.ro/

Este o reţetă uşoară, care nu necesită coacere sau mare îndemânare, doar puţină răbdare la foaie. Eu am întins-o folosindu-mă de 2 folii alimentare, din plastic.

Am mai gătit o conopidă cu sos de smântână dulce şi paste alfabet

O varză care îşi aşteptă cuminte mămăliga, ca să fie mâncată cu nişte cârnaţi alături.

Am făcut o ciorbiţă de perişoare,  acrită cu borş

Fripturică de porc la tavă

Cam aşa m-am distrat eu ieri după amiază. Şi când spun distrat, nu glumesc, îmi face o mare plăcere să pot să gătesc mâncărici bune pentru familie. Mă relaxează şi am un sentiment de mămică şi soţie care le oferă la masă, celor dragi ce este mai bun.

Poftă bună dragii mei!

Comments

  1. „Cam aşa m-am distrat eu ieri după amiază”… doar dupa-amiaza? cred ca timpul are alt ritm la tine… sau esti precum Samanta, misti putin din nas si se aseaza toate frumos in oale? :))
    ma complexezi rau de tot :)))
    te pup

    1. Serios că doar după amiaza. Am început când au venit copilaşii de la grădi, le-am dat iaurţelul şi pe la 16.30 am scos toate ingredientele din frigider, iar la ora 20 eram gata şi cu prăjitura 🙂
      Te pup

  2. daca ajung la ploiesti cu piticu, poate iti facem o vizita, daca s-o potrivi si cu programul vostru… si promit sa gust din tot ce ai :))))

    1. Aşa să faci, Andy.
      Îmi e dor de tine.
      Mi-am adus aminte chiar zilele trecute de ”budinca ta beţivă”. O mai ştii? Mai ai reţeta să mi-o dai şi mie?
      Te pup dulce

  3. hm… am stat ceva sa ma gandesc, apoi am cautat pe net, ca numele nu-mi zicea nimic. parca-parca mi-aduc aminte de ceva… dar sigur nu o faceam eu, poate mama. hai ca o sa o intreb sa vad daca mai are reteta. 🙂 te pup

    1. ia uite aici, mama s-a executat rapid :))
      – 4 albusuri + 4 linguri zahar batute spuma
      – se adauga cele 4 galbenusuri pe rand, amestecand usor
      – se adauga treptat 7-8 linguri de gris
      – se pune in cratita unsa cu unt, se coace 15-20 min la foc potrivit
      Peste budinca fierbinte se pune 1 L lapte fierbinte cu mirodenii, treptat, cu lingura, asteptand sa de absoarba.

      spor la treaba si pofta buna. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.