Prăjitura mea preferată de la cofetărie este ”amandina”.

Am găsit reţeta aici: http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/prajituri-si-torturi/amandine-cu-fondant-si-crema-de-ciocolata.html şi m-am gândit să o fac şi eu acasă. Blatul şi crema sunt foarte simplu de făcut dar fondantul cam complicat  şi drept urmare nu mi-a ieşit, dar o să mă specializez până data viitoare.

Am lins şi eu un vârf de linguriţă de cremă, este mai bună decât cea de la cofetărie, blatul este Dumnezeiesc şi combinaţia cremă-blat este minunată.

Această prăjitură este făcută în cinstea lui Dragoş Mihai pentru ziua lui de joi când îl sărbătorim ca pe un sfânt 🙂

La mulţi ani puiul meu, să te faci mare, să fii sănătos şi să încerci să ne asculţi măcar 20% din ce vorbim cu tine!  Te iubim mult de tot  😉

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.