De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

Vin sărbătorile, vin sărbătorile, vin sărbătorile

Tati, a  publicat o poveste de la noi din ultimile zile unde veţi găsi un filmuleţ minunat făcut la noi în seara când am împodobit braduţul 2012.

Alte detalii pe scurt vă mai spun eu.

Am trecut peste sfârşitul lumii. M-am hotărât să nu mai fac nici un tort, pentru că nu vroiam să risc să pap din el şi după aceea Mayaşii să îmi tragă ţeapă şi să nu mai trăiesc sfârşitul lumii  şi să pap degeaba.

Dar, am făcut de joi gimnastica cu Carmenuţa pentru toată săptămâna ca  să fiu sigură că nu vine sfârşitul lumii şi eu am  rămas fără gimnastica făcută 🙂

Am avut serbarea de Crăciun la şcoală, unde am făcut pachete d cu jucarii şi hăinuţe din  donaţiile colegilor, pentru copilaşii fără părinţi sau pentru cei cu diverse probleme psihice. Serbarea a fost foarte emoţionantă. A fost tot atunci Balul Bobocilor, unde am dansat şi m-am simţit bine alături de colegi şi profesori. O să revin cu poze când o să le primesc.

Vă ofer în dar câteva poze cu pregătirile de la noi din familie, împreună cu gândurile mele de bine, cu urări sincere de La mulţi ani, să aveţi sărbători liniştite, cu mâncare sănătoasă alături, cu gimnastica făcută la timp şi fără excese alimentare!

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. FELICITARI !!!!!!!!
    Dupa aspect ti-au iesit niste cozonaci ffffff frumosi, esti o gospodina, o mamica si o sotie de admirat.
    BRAVO TIE RALUCUTA !!!!!

    1. Mulţumesc mult, mama Eva.
      Am mai ”furat” meserie şi de la mămicile mele iubite 🙂

Lasă un răspuns