Cel mai bun hummus pe care l-am mâncat vreodată este acesta. Nici în cele mai bune restaurante cu specific nu am gustat ceva mai bun.
Îți e foame? Vrei ceva rapid și delicios? Vrei ceva pentru o zi de post sau pur și simplu iubești hummusul? Trebuie neapărat să încerci rețeta.
Nu știu de unde o are, dar sora mea e responsabilă pentru cel mai bun prânz din 2018. Ea mi-a șoptit rețeta. Mulțumesc, Țucă!!!!
Ai nevoie de 3 minute libere ca să îți aduni ingrediente din cămară, balcon, beci sau unde le ții tu 🙂
Am folosit o cutie de năut gata fiert, 1 lingură pastă de tahini, 5 linguri zeamă de lămâie, 3 linguri ulei de măsline, 5 cățeluși de usturoi, sare, piper.
Gata. Cum gata? Bănuiesc că nu trebuie să spun se desface conserva, se scurge de zeamă. Se amestecă toate ingrediente si se pasează… 😉 Bine. Asta am făcut.
Greul abia de acum începe pentru că e imposibil să te oprești din mâncat și trebuie pusă în acțiune toată voința pe care o ai 🙂
Musai il incerc, suna mult prea bine! Cred ca ar merge si lintea in combinatia asta, ce zici?
Să încerci și să îmi spui dacă îți place 🙂
Lintea merge perfect în supă cremă cu multe condimente indiene. Nu știu făcută așa…dacă are farmec 😉
Pupici