De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Wow, ce surpriza frumoasa ne-ai facut!! Imi doream foarte tare sa te vad in acea misiune! Multumim mult, mult. 🙂
  Mi-a placut emisiunea, a fost de calitate, cu multe informatii educative, dar as fi preferat sa fi fost cu tine in exclusivitate. Asa, a vorbit mult si d-na doctor, iar eu una abia asteptam sa vorbesti tu… Despre tine pot sa zic ca ai fost o dulce si o scumpa! S-au simtit ceva emotii exact la inceputul emisiei, dar apoi te-ai degajat si ai vorbit relaxat. Pacat ca n-ai avut timp sa ne spui mai multe, sunt convinsa ca cei mai multi ar fi preferat sa fi fost emisiunea doar cu tine si moderatoarea, sau prezenta d-nei doctor sa fie in ultima parte a emisiei. Oricum, tu a fost de nota 10, bravo si felicitari!!

  P.S. Sa speram ca vei mai fi invitata si la alte emisiuni si ne vei vorbi pe indelete 🙂

  1. Mulţumesc mult, Ancuţelu,
   Sincer şi eu aş fi preferat să pot spune mai multe, prin tot ce am trecut, cum poţi păcăli poftele, cum să te simţi bine chiar şi cu puţin în farfurie, şi multe altele… dar eu sunt bucuroasă că am fost acolo, că mi-am spus puţinele cuvinte fără să mă bâlbâi sau să mă fâstâcesc şi totul a fost bine.
   Te pup.

 2. În primul rând, Felicitări! Te-ai descurcat foarte bine, ai vorbit foarte frumos şi foarte calm chit că simţeam cum abia asteptai să vorbeşti cu tot sufletul şi cu toată pasiunea despre toată experienţa ta dar sunt sigură că data viitoare aşa se va întâmpla 🙂 iarăşi imaginile fac cât o mie de cuvinte şi pe mine m-au motivat punându-mi o grămadă de întrebări. Aş fi vrut să povesteşti fiecare masă din ce este alcătuită atunci când ai fost întrebată cum arată o zi din viaţa ta culinară aş fi adaugat eu 🙂 adică ce anume trebuie să conţină o masă să fie şi sănătoasă şi nutritivă; eu îţi urmăresc blogul şi văd ce conţin mesele tale dar ceilalti privitori nu ştiu asta iarăşi emisiunea ar fi avut mai mult impact zic eu dacă s-ar fi insistat pe acest subiect. Mi-a plăcut întrebarea unei telespectatoare care vroia să ştie cum găteşti tu familiei tale mai ales că ai 3 copii adică le impui un stil de viaţă sănătos sau cu ei eşti mai..relaxată? Impresia mea generală urmărind emisiunea este că ar trebuie introdusă materie la scoală modul de alimentaţie, care mancare este sănătoasă şi nutritivă, cum lucrează/prelucrează organismul nostru alimentele pentru că există atât de mult obiceiuri greşite moştenite din familie şi mereu neglijăm ce băgăm în corpul nostru; mâncăm intuitiv, inconştient exclusiv pe baza plăcerii (plăcere formată şi înţeleasă greşit) sau a dorinţei de a umple stomacul, încât senzaţia mea este că oricine (chiar nu trebuie să ajungi obez) ar trebuie să citească şi să se documenteze despre alimentaţie şi treptat, chiar începând sub îndrumarea unui medic nutriţionist, noi să învăţăm să devenim proprii noştrii nutriţionişti aşa cum tu ai devenit. Bravo Ralucuţa şi la următoarele emisiuni nu aştepta să fii întrebată ca să vorbeşti chit că aşa e politicos şi frumos dar nu e chiar ..util 🙂 ci să intervi în discuţie, punctând, accentuând idei, cu acelaşi ton plăcut, matur, vivace al unui om care a trăit o asemenea experienţă sub ghidare medicală, foarte bine că ai accentuat, lucru extraodinar şi de recomandat tuturor celor care vor să urmeze o dietă sau pur şi simplu să adopte un stil de viaţă sănătos şi din punct de vedere alimentar pentru că singuri nu ne pricepem şi facem după ureche prea multe lucruri. Îţi mulţumesc pentru sfaturile transmise mai ales prin blogul tău, chiar avem nevoie de sfaturi profesioniste, medicale pentru că noi..nu prea ştim să mâncăm 🙂 dar îţi mulţumesc şi pentru sfaturile de viaţă sănătoasă pe care ni le împărtăşeşti cu atâta drag şi pasiune!

  1. Nu puteam să intervin când îmi doream eu, deoarece nu este politocos să întrerupi o persoană pe care nu o cunoşti, când vorbeşte.
   E adevărat că aş fi vrut să vorbesc mai mult, să explic mult mai mult ce am făcut, dar nu ca să mă laud, ci ca să încurajez pe toate persoanele cu kilograme în plus şi să înţeleagă tot ce trebuie făcut.
   Nu ştiu dacă va mai fi altă emisiune, nici nu ştiu dacă în momentul acesta îmi mai doresc, dar mă bucur pentru ce a fost, şi gata.
   Te pup.

Lasă un răspuns