De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit

O recunoaşteţi ?

Poate nu vă vine să credeţi, dar cea din poză sunt eu. Această poză este făcută atunci când aveam 19 ani, deci acum 16 ani. Este poza pe care am avut-o pe primul meu permis auto. Ei bine, nu despre culoarea  părului vreau să vă vorbesc ( da, am fost roşcată, şi brunetă şi toate culorile) nici măcar despre lungimea lui, ci despre fizionomia feţei care mi s-a schimbat neînţeles de mult.

În această poză aveam 49-50 kilograme. Deci cu 4-5 mai puţine decât am acum, dar am o faţă foarte plinuţă. Acum am 53-54 dar totuşi arăt ca un ”stavrid” cum mă complimentează Costinel. Care să fie explicaţia? Înţeleg, omul îmbătrâneşte, dar cum de m-am schimbat atât de mult la fizionomie? Şi nu numai. Corpul mi s-a schimbat total. Parcă am mai spus, nu mai am picioarele aşa de groase cum îmi aduceam eu aminte, toată m-am subţiat altfel, şi sunt mai filiformă decât eram acum 15 ani când aveam o greutate asemănătoare. Nu mă plâng, din contra, îmi place, dar nu înţeleg. Sport făceam şi atunci destul de mult. Mergeam la sală la aerobic. Acum fac acasă.

Care să fie explicaţia?

Eu am găsit una, dar nu ştiu dacă este cea corectă, dar îmi place foarte mult: ”îmbătrânesc şi mă fac mai frumoasă, mai deşteaptă şi mai sigură pe corpul meu” (cred că modestia nu vine odată cu vârsta 😉 )

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Eu am intrebat un instructor si mi a spus ca odata cu varsta se intampla toate astea. Dar ghici ce? Acum esti mai frumoasa, mai ambitioasa, mai matura, mai desteapta si cu o familie minunata. Asa ca s-o lasam pe tanti din poza in pace, da?

  1. Poate nu a reieşit foarte bine din rândurile mele, dar eu sunt mult mai mulţumită de Ralucuţa cea de acum decât de cea de la 19 ani.
   Mulţumesc pentru toate vorbele ”de bine” despre mine.
   Te pup

 2. Nu imbatranim, ci ne maturizam. Ni se schimba fizionomia pentru ca invatam sa zambim mai des 😉

 3. Concluzia finala e ca anii in plus ti-au adus mai multa frumusete, maturitate, siguranta si inspiratie.
  Te prefer de 1000 ori acum decat la 19 ani si cred ca cea de acum alaturi de comorile tale este adevarata Raluca.
  Ma bucur ca te-ai regasit si ca acum arati exact cu te simti.

  1. Mulţumesc mult de tot, Lori.
   Şi eu mă prefer acum pe mine cea cu 3 copii şi cu un soţ şi un bărbat minunat lângă mine.

 4. Buna,
  Femeia dupa o anumita varsta( nu conteaza ea care!!!) este intr-adevar mai frumoasa si mai desteapta!
  Te pup!

  1. Aşa este, Mire!
   Te pup şi eu!

Lasă un răspuns