De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Cum am slabit

Surpriza pentru o mami normală

Astăzi este ziua în care pot să spun: Da, sunt normală din punct de vedre al kilogramelor. După 37 kg date jos abia acum am ajuns la normalul ponderal. La limita superioară a normalului, dar la NORMAL.

Mai am câteva kilgrame de care vreau să scap, dar de acum muncesc doar pentru o greutate ideală, nu pentru normal.

Sentimentul este unic, minunat, frumos, de fericire maximă.

Costinel mi-a făcut un cadou minunat. Delfinii sunt animăluţele mele preferate, aşa că am primit drept medalie 4 delfini minunaţi pentru revenirea la o Ralucuţa normală.

Normal, ce frumos sună.

Adio 37 kg, nu o să vă mai văd niciodată. Nu vă urăsc, aţi fost cu mine o perioadă minunată a vieţii mele, aţi făcut parte din mine, din momente unice dar nu pot să spun că o să îmi fie dor de voi. Să vă fie bine acolo unde v-aţi dus, dar să nu reveniţi la mine NICIODATĂ.

LA MULŢI ANI RALUCUŢA!

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

 1. Te-am gasit la blogul pofticioasei, ba chiar am pregatit si eu un articol pt tine, va fi o surpriza:) felicitari si te sustin cu tot sufletul meu, mi-ai dat peste nas cum nu se putea mai tare, eu, copila lenesa careia ii e lene sa tina dieta sa slabeasca 5 kilograme…felicitari si sa ai un drum lin! le urez si eu un adio uracios celor 37 de nenorocite mici si sa nu le mai vedem niciodata!

  bravo, esti un om minunat, cineva acolo sus sigur te iubeste! te citesc cu mare drag si te rog sa nu te opresti din scris!

 2. http://cris-buli.blogspot.ro/2012/08/cum-darami-munti-daca-ai-vointa.html

  Uite Raluca, m-ai impresionat teribil si am decis ca macar atat pot face pt lectia primita. MULTUMESC!

  1. Bine ne-am cunoscut, Cristina,
   Îţi mulţumesc frumos pentru surpriză, pentru tot ce ai spus acolo despre mine, pentru sprecieri şi energia pozitivă pe care o emani.
   Să ştii că nimic nu e greu dacă vrei, imposibil nu există. Tu eşti atât de tânără, nu trebuie să faci decât puţin sport şi să ai grijă de tine. Cele 5 kg ale tale în plus sigur vor dispărea.
   În legătură cu faptul că cineva sus mă iubeşte sunt total de acord cu tine. Mi se demonstrează zilnic când mă uit ce soţ minunat am şi 3 copiii mai mult decât perfecţi.

 3. felicitari, scumpa mea cea scumpa!

  1. Mulţumesc din suflet, buna mea prietenă din depărtări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *