IMG_4325Ciupercile umplute pot fi mâncate singure sau alături de legume sau chiar mămăliguță și usturoi.

Eu am ales să le pap la prânz, alături de fasole verde fiartă.

IMG_4320

Ciupercile se despart delicat de codițele lor. Codițele le-am tăiat cubulețe și le-am amestecat cu ceapă verde, usturoi verde, roșie, sos de ardei gras, sare, piper, pătrunjel, o cană mică de apă și le-am pus puțin  la fiert.

În timpul asta am dat cu sare  pălăriuțele ciupercuțelor și  la cuptor cu ele pentru 10 minute cât să își lase zeama. Am scurs zeama din ele și le-am umplut cu compziția pe care am făcut-o mai devreme.

Le-am mai lăsat cam 15 minute la cuptor dar timpul depinde de mărimea ciupercuțelor.

Gata.

Pot fi servite cu brânză rasa deasuprea sau simple.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.