De la început spun că este o reţetă 100% vegetariană, nu are ou, brânză sau smântână, deci este un produs de post. O porţie a ieşit la 89 calorii/100 g.
Ingrediente: un dovlecel, un ardei capia, 3 ciuperci mari, 200 g soia granule, 20 ml vin roşu sec,10 ml ulei măsline, 3 foi dafin, boia dulce, sare, piper, 20 g usturoi pisat.
Am tăiat dovleceii felii şi le-am făcut masaj cu o lingură de ulei de măsline, sare şi piper:
Am fiert soia granule cu 3 foi de dafin, usturoi granule, sare:
Peste dovlecei am pus ardeiul tăiat feliuţe:
Să nu le fie frig ardeilor, i-am acoperit cu un strat gros din soia care deja a fiert:
Peste am pus ciupercile tăiate feliuţe:
Am pus 20 ml vin roşu sec şi boia dulce şi am activat bronzarea la cuptor:
Aşa arată finalul:
Se poate servi cu o lingură de iaurt slab 😉 lângă sau cu una- două linguri de mămăligă 🙂
Cred că a fost delicioasă!
Excelentă a fost!!!
Ce mă bucur de comentariul tău, văd că mă mai citeşte şi pe mine cineva!!!
Te pup dulce!
Cu siguranta Andreea nu e singura care te mai citeste 🙂
O vara frumoasa!
Ce mă bucur…deja mă simţeam părăsită şi uitată 🙁
Te pup şi o vară frumoasă şi ţie!