De la început spun că este o reţetă  100% vegetariană, nu are ou, brânză sau smântână, deci este un produs de post. O porţie a ieşit la 89 calorii/100 g.

Ingrediente: un dovlecel, un  ardei capia, 3 ciuperci mari, 200 g soia granule, 20 ml vin roşu sec,10 ml  ulei măsline, 3  foi dafin, boia dulce, sare, piper, 20 g usturoi pisat.

Am tăiat dovleceii felii şi le-am făcut masaj cu o lingură de ulei de măsline, sare şi piper:

20130724_081531

Am fiert soia granule cu 3 foi de dafin, usturoi granule, sare:

20130724_081543Peste dovlecei am pus ardeiul tăiat feliuţe:

20130724_082016

Să nu le fie frig ardeilor, i-am acoperit cu un strat gros din soia care deja a fiert:

20130724_082643

Peste am pus ciupercile tăiate feliuţe:

20130724_083219

Am pus 20 ml vin roşu sec şi boia dulce şi am activat bronzarea la cuptor:

20130724_083346

Aşa arată finalul:

Se poate servi cu o lingură de iaurt slab 😉  lângă sau cu una- două linguri  de mămăligă 🙂

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.