De cinci ori mămică. Despre dietă, slăbit, sport. Stil de viață sănătos.

Familia mea

12 ani

Ieri s-au împlinit 12 ani de când mi-am cunoscut sufletul pereche, soţul, cel mai bun prieten, cel mai bun iubit, cel mai minunat om, cel mai răbdător tată pentru copiii noştri, cel care mi-a schimbat în bine  viaţa, pe cel care mi-a oferit tot ce mi-am dorit şi îmi doresc.

Sunt 12 ani minunaţi, în care s-au întâmplat atât de multe lucruri frumoase şi atât de puţine momente nefericite, încât pot spune că am o viaţă ”minunat de minunată”.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că are atât de multă  gijă de mine, de noi, şi că ne-a binecuvântat cu 3 copii sănătoşi şi perfecţi, cu sănătate şi cu multă fericire.

Ce înseamnă 12 ani în viaţa unui cuplu de îndrăgostiţi? Înseamnă multe zile senine, multe zile de vacanţă dar şi multe zile obişnuite în care te trezeşti, te imbraci şi pleci la servici dar zile în care seara eşti fericit când dai cu ochii de jumătatea ta. Nu consider că toată viaţa ar trebui să fie o vacanţă, deoarece, nu am mai aprecia cu adevărat zilele de relaxare. Dar, dacă seara când te bagi în pat, ştii că undeva în toată lumea există un mare suflet care este doar al tău, parcă totul este mai frumos.

Copiii aduc multe bucurii, multă fericire, dar şi nopţi nedormite, stres şi multe emoţii. Dar, toate neplăcerile trec dacă iubirea este sinceră  între părinţi, dacă există multă comunicare şi mai ales dacă şi tatăl se implică în educarea şi creşterea copiilor.

Nu vreau să spun tot ce am trăit în 12 ani alături de COSTINEL IUBIŢEL , nu mi-ar ajunge tot spaţiul din lume, dar contează că atunci când privesc în urmă, la trecut pot spune că nu am nimic să îi reproşez, că zâmbesc la fiecare amintire şi că lăcrimez cu bucurie la fiecare surpriză pe care mi-a făcut-o.

Aş fi vrut să spun că Parisul rămâne marea mea dragoste dintre  toate locurile vizitate împreună, dar mi-am adus aminte cum delfinii cu care am înotat în luna de miere mi-au umplut sufletul de bucurie şi cum credeam că aceea  este  cea mai fericită zi. Apoi cum am trăit împreună fiecare ecografie şi control de sarcină la Dragoş, Felicia şi Ilinca. Cum au fost momentele de vacanţă împreună cu puii noştri, cum a fost prima dată când am dormit în casa noastră, cum a fost prima petrecere pe care am făcut-o sau prima mâncare făcută împreună. Cum să mai poţi numi o anumită zi din viaţă cea mai fericită când toate au ceva deosebit şi toate sunt frumoase şi fericite?

Tot ce pot să spun este că am fost binecuvântată să iubesc un om minunat să am lângă mine un bărbat care mă iubeşte aşa cum sunt eu. Mi-a dovedit că a vorbit serios  acum 12 ani când l-am întrebat ”Costinel, dacă o să mă îngraş vreodată, o să mă mai iubeşti?” şi mi-a răspuns că el mă iubeşte pe mine şi nu kilogramele mele.

Poza este făcută de Dragoş, nu este cea mai artistică poză a nostră, dar este o poză minunată pentru că ne-a fost făcută de un copil de 4 ani.

S-ar putea să-ți placă și...

14 comentarii

 1. Cat mai multi ani inainte, si cel putin la fel de frumosi!

 2. Sa se faca 22 si apoi 32 si apoi 52 si apoi 62!!! Si fiecare sa fie macar dublu mai fericit decat cel anterior!!!:)

  1. Mulţumim mult de tot!
   Emoţionant dacă o să ajungem la 62 de ani împreună 😉

 3. La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti si peste 50de ani cel putin la fel de mult ca acum ! Va pup !

  1. Mulţumim! Să dea Dumnezeu să fim sănătoşi!

 4. La multi ani !!!!!! Nu ai zis nimic la tel, smechero ! Va urez o mie de ani de acum inainte de fericire,iubire,si certuri MINORE care sa condimenteze un pic impacarea :).
  Glumesc cu certurile,ptr ca sunteti un cuplu si o familie frumoasa si va invidiez in cel mai placut mod !

  1. Roxi, nu am zis nimic deoarece când am vorbit noi deja trecuse ziua cu marele eveniment.
   Mulţumim pentru urări. Să fiţi şi voi sănătoşi!

 5. Multi ani fericiti, Ralucuta & Costin, cu iubire si sanatate alaturi de toti cei dragi voua! :*

  1. Aşa să ne ajute Dumnezeu!
   Pupici pe burtici!

 6. La multi, multi ani impreuna!(scuze de intarziere, dar abea azi am aflat) Sa ne vedem la nunta de argint!
  Pupici!

Lasă un răspuns